Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igranje sa strahom

Na ovo su (opet) nasjeli milijuni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako na staru foru skupiti 4 milijuna pregleda za video zna jedna Irkinja, koja je na internetu htjela podijeliti svojeg "Duha u kući".

Ashy Murphy mobitelom je snimila pomalo nevjerojatan video, u kojem se stvari u njezinoj kući, u irskom gradu Cork, pomiču iz čista mira. No, samo prividno.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović će u kampanju za Europski parlament? Borba na društvenim mrežama Milanovića prozvao HDZ-ov ministar, stigao mu odgovor s Pantovčaka: "A kako ide bratov posao s kamionima?!" Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva"

Murphy je video objavila na svojoj Facebook stranici, a prema reakcijama ispod videa na istoj stranici, dosad je imao preko 4 milijuna pregleda, prenosi Daily Mail.

"Imamo gosta u kući", napisla je Murphy nakon što je objavila video na Facebooku. Isprva se na snimci može vidjeti njihanje lustera, što i ne predstavlja nešto zastrašujuće, no onda počinju događati doista "neobične" stvari.

'STANARKA ZORICA' ŠOKIRALA SUSJEDE 'Ne idite u podrum dok ne istjeramo duhove'

Lupkanja po kuhinji, vrata na ormariću koja se sama otvaraju i za kraj, košara, koja naglo klizne s jednog kraja kuhinje do Murphy, koja snima sve to mobitelom.

"Postaje sve gore i gore i definitivno ću se morati iseliti odavde", napisala je Murphy.

Sve bi to možda prošlo pod moguću paranormalnu pojavu, da se na 1:05 minuta jasno ne vidi flaks, kojim je košara povučena prema Murphy.

S kojim ciljem je Murphy objavila ovaj video, nije otkrila, ali ako je htjela pažnju, bome ju je i dobila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene