Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijani 84-godišnjak

Invalidskim kolicima vozio autocestom u suprotnom smjeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postariji Norvežanin u alkoholiziranom stanju priveden je jer se svojim invalidskim kolicima na električni pogon vozio autocestom u suprotnom smjeru.

Neimenovani 84-godišnjak priveden je nedaleko od svog doma u Porsgrunnu nakon što je krenuo autocestom i prošao tunel dug 184 metara te nastavio voziti u suprotnom smjeru dok ga nije privela policija koju su obavijestili vozači automobila.

'Bio je vidno alkoholiziran', rekao je čelnik lokalne prometne policije koja mu je oduzela vozačku dozvolu na mjestu događaja i provela testiranje na alkohol.

Zakoni o motornim vozilima ne primjenjuju se na invalidska kolica te policija razmatra na koji način oduzeti prekršitelju vozačku dozvolu na dulje razdoblje. On će morati platiti novčanu kaznu jer je prometovanje autocestom zabranjeno pješacima i invalidskim kolicima. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija vozača dostave Stravičan slučaj Dostavljačica pizze odgrizla prst mušteriji: "Pokušao sam se osloboditi, ali..." Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene