Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Google StreetView

Internet misterij: Tko je 'čovjek konj'?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Google StreetView na ulici škotskog grada Aberdeen snimio je neobičan prizor, 'čovjeka konja'.

Tko je 'čovjek konj'? Pitanje je to koji postavlja 50-godišnji Russell Moffatt od kada ga je vidio na fotografiji Google StreetViewa. ‘Čovjek konj’ ubrzo je posao internetska senzacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Porod na pločniku Magični trenutak rađanja na ulici zabilježen na Google Street Viewu Slika nije dostupna Jedinstveno lansiranje u Njemačkoj Google Street View ga snimio kako gol izlazi iz prtljažnika automobila

'Trebao sam odnijeti popraviti naočale, pa sam na internetu tražio optičara, a onda sam odjednom vidio ovog ludog tipa. Mislio sam da je to stvarno smiješno. Očito je uočio automobil Googlea iz kojeg su fotografirane ulice u tom području, pa je stavio masku konja i čekao da ga slikaju. Mislim da se od tada smije i čeka da ga netko otkrije’, ispričao je Moffatt.

Pri pažljivom promatranju internetskog sitea, na jednoj se fotografiji može vidjeti da šaljivac na glavu stavlja masku konja, ali predaleko je objektivu kamere da bi mu se moglo raspoznati lice. Moffatt sada želi otkriti tko je nepoznati muškarac.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene