458182
458182
458182
458182
458182

INA, Gibonni i Oliver za SOS Dječje selo Hrvatska

Ininom donacijom u iznosu od 150 tisuća osigurat će se godišnji rad dvaju defektologa u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci. Donacija od 50 tisuća kuna prikupljena od prodaje albuma „Familija“ Gibonnija i Olivera namijenjena je obnovi krova SOS Društvenog centra 'Hermann Gmeiner'.

 
 
 
 
INA, Gibonni i Oliver za SOS Dječje selo Hrvatska (Foto: PR)
INA, Gibonni i Oliver za SOS Dječje selo Hrvatska (Foto: PR)

INA i Gibonni, kojima se pridružio i Oliver Dragojević, kao veliki prijatelji i partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspješno su spojili glazbu, djecu i dobra djela. Predsjednik Uprave Ine g. Zoltán Áldott uručio je donacijski ček od 150 tisuća kuna nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnji Tuškan-Krupić, dok su se Gibonni i Oliver pridružili donacijom od 50 tisuća kuna koja je prikupljena humanitarnom prodajom albuma „Familija“ na Ininim maloprodajnim mjestima.

„Naše partnerstvo s tvrtkom INA iz godine u godinu sve je jače. I ovoga puta naši prijatelji, i jedni od najvećih donatora, odlučili su uljepšati blagdane djeci iz SOS Dječjeg sela Lekenik i pokriti godišnje troškove defektologa te pomoći donacijom za obnovu krova SOS Društvenog centra. Veliko hvala i pjevačkim zvijezdama, ljudima velikog srca, Gibonniju i Oliveru koji su priredili mali koncert za pamćenje i razveselili djecu, SOS mame i sve djelatnike u SOS Dječjem selu Lekenik“, rekla je nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, gospođa Višnja Tuškan-Krupić.

„Drago mi je da je akcija uspjela, da su se ljudi odazvali. Naravno, lijepo je znati da postoji empatija kod ljudi, ali veseli me i da je rezultat konkretan i da su prikupljena financijska sredstva za konkretan projekt, obnovu krova SOS Društvenog centra 'Hermann Gmeiner'. Hvala svima koji su dali svoj doprinos“, rekao je Gibonni.

„INA od 2009. godine kontinuirano pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska te nas raduje što ćemo ovom donacijom djeci osigurati adekvatnu stručnu podršku kroz rad dvaju defektologa. Čast nam je što su nam se ovaj put pridružili naši renomirani pjevači i dobrotvori – Gibonni i Oliver, te nas veseli što su i naši kupci prepoznali vrijednost humanitarne prodaje njihovog albuma. Bez sumnje ćemo u ovakvim inicijativama sudjelovati i ubuduće“, izjavio je g. Zoltán Áldott, predsjednik Uprave Ine.

U znak zahvalnosti djeca SOS Dječjeg sela Lekenik izvela su prigodni program koji su sama pripremila, a Gibonni i Oliver razveselili su ih kratkim koncertom koji će svima ostati u lijepoj uspomeni. Na ovaj način u predblagdansko vrijeme još jednom je obilježeno dugogodišnje partnerstvo između Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se