Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viralan video

VIDEO Ima li ona srca: Djetetu iz ruke otela loptu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igrač bejzbola Juan Miranda djevojčici u publici dobacio je loptu, ali djevojčici je otela jedna starija obožavateljica tog sporta, što je izazvalo zgražanje američkih medija.

Tijekom igre bejzbola u Houstonu, igrač Juan Miranda jednoj je djevojčici dobacio loptu, ali za nju se 'ogrebala' druga obožavateljica kojoj su potom čestitali njezini prijatelji, piše Daily America.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

>> VIDEO Urnebesno: Zadirkivao djevojčicu, a ona mu vratila loptom u glavu!

Sve je snimljeno kamerom, a može se čuti komentatore kako razočarani ovakvim ponašanjem jedne odrasle žene govore 'otela joj je loptu! Ovo je više nego pogrešno'.

Djevojčica se ubrzo okrenula i otišla. Svjedočivši ovom događaju, organizatori utakmice nisu propustili priliku djevojčici dati loptu koju je zaslužila.

Ovo se dogodilo prije godinu dana, ali je tek nedavno snimka je postala viralna. Pregledalo je više od 5 milijuna ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene