Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav Casanova

Ima 50-ero djece sa 4 žene, uključujući dvije sestre i punicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljoprivrednik Luiz Costa de Oliveira, danas 90-godišnjak, ima 50-ero djece s četiri različite žene. Dvije od njih su sestre, a treća je njihova majka, tj. njegova punica.

90-godišnji poljoprivrednik Luiz Costa de Oliveira priznaje kako ne zna imena sve svoje djece te kaže kako je moguće da ih ima još.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

'Najbolje što je Bog napravio je žena', kaže Brazilac.

Luiz s prvom suprugom Franciscom ima 17-ero djece. Nakon što je umrla ponovno je pronašao ljubav i oženio sada 64-godišnju Mariu Franciscu da Silva. S njom također ima 17-ero djece.

Kada je Maria dovela svoju sestru Ozelitu kao ispomoć oko djece Luiz je zaveo i nju. S danas 58-godišnjom Ozelitom ima 15-ero djece.

Imuna na njegov šarm nije ostala ni njihova majka, 89-godišnja Francisca Maria koja mu je također rodila sina. 

Luiz danas ima više od 100 unučadi i oko 30 praunuka i svi su u dobrim odnosima. Unatoč godinama i dobrom zdravlju kaže kako mu najviše nedostaju dani kada je bio - Casanova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene