Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oproštaj iz automobila

I to postoji: Drive in mrtvačnica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji oproštaj od pokojnika nudi se u jednom Pogrebnom domu u Californiji. Sjedite u automobilu i jednostavno se provezete pored pokojnikovog ljesa koji stoji iza stakla.

'To je praktično', jednostavno je objašnjenje vlasnice Peggy Scott Adams zašto je omogućila i ovakav način oproštaja od mrtvih. Dodaje da je 80-tih bilo problema s bandama jer bi i na sprovodima dolazilo do pucnjave, pa su ovakvi oproštaji, gdje je lijes zaštićen iza neprobojnog stakla korisni i u tom smislu. Članovi obitelji i prijatelji ovdje se samo provezu pored lijesa i na kraju upišu u knjigu žalosti. Naravno, ukoliko žele mogu i ući u prostoriju s lijesom, no to ovdje nije običaj.

Pročitajte i ovo Groblje - 2 vlada monopol Jedna je odluka obiteljima preminulih od korone u ovom gradu uzrokovala nemali problem: "Ovakve prakse stvarno nema nigdje u Hrvatskoj" Slika nije dostupna Imao covid Pokopan crnogorski mitropolit, tisuće ljudi dva dana ljubile njegov leš: "Ovaj obred je leglo zaraze!"

Vlasnica naglašava da je ovo praktično i za starije osobe i sve one kojima je teško stajati na nogama. Osim u Comptonu u Californiji, u SAD-u postoji još nekoliko ovakvih mjesta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene