Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I ove godine vozila se Zdrava navika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
2. Dukatova biciklistička utrka okupila četiri stotine ljubitelja bicikliranja

Gotovo četiri stotine biciklista svih uzrasta sudjelovalo je prošle subote na 2. Dukatovoj biciklističkj utrci Zdrava navika i Dukatino utrci za djecu na zagrebačkom jezeru Jarun. Utrka je održana u sklopu projekta Dukat Zelena zona i Europskog tjedna mobilnosti, a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, koji je i sam sudjelovao u utrci.

Pročitajte i ovo PR Novi “stari” Dukatov logo Novi “stari” Dukatov logo totalni je hit i kod nas je prizvao najljepša sjećanja PR VOLIM MLIJEKO! Dječji crteži kravica na novim pakiranjima trajnog mlijeka

 

Ponosni smo što je Dukat prva tvrtka u Hrvatskoj koja je dobila certifikat “tvrtka prijatelj bicikla”, kao dokaz poticanja zaposlenika na dolazak biciklom na posao. Certifikat i ova utrka potvrđuju našu praksu odgovornog poslovanja kojom promičemo biciklizam kao ekološki prihvatljiv način prijevoza i brigu o zdravlju“, izjavio je Alen Fontana, generalni direktor Dukata za poslovanje u Hrvatskoj, dodajući kako je zadovoljan iznimnim odazivom građana na utrku.

Utrka je okupila male i velike zaljubljenike vožnje biciklom koji su se natjecali u četiri kategorije – Dukatino mali, Dukatino veliki, građani i sportaši. Uz rekreativce i iskusne bicikliste, koji su vozili jedan, odnosno dva kruga oko Velikog jezera, Dukatino utrka za djecu okupila je više od 130 najmlađih ljubitelja pedaliranja od 6 do 14 godina, koji su se natjecali na kružnoj stazi na otoku Trešnjevka. Na utrci su sudjelovali i mnogi Dukatovi zaposlenici, članovi Rekreativnog biciklističkog kluba Dukat, a natjecatelje, posebno one najmlađe, bodrili su brojni roditelji i prijatelji.

Svi zajedno su se poslije utrke nastavili družiti na pikniku Zdrava navika s Dukatovim mliječnim proizvodima, koji je ugostio više od 500 građana, a oni sretnije ruke vratili su se kući i s nagradama iz raznolike tombole

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene