Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živci od čelika

Hvala, ali ne hvala: Na motorima su putovali 'najopasnijom stazom na svijetu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte snimke i iskreno nam recite: biste li imali hrabrosti i sami se tu provozati?

Staza koja spaja dva indijska sela, Ishtyari i Tyari, na glasu je kao najopasnija na svijetu. Naime, kao što ćete to već moći i sami vidjeti, tu svaka greška vodi u bezdan, što kod osjetljivijih ljudi bez problema može izazivati mučninu i vrtoglavicu.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

Što će, tu mještani svakodnevno prometuju, a na takozvanu stazu Killar povremenu zađu i kakvi turisti željni avanture i adrenalina.

Eto, upravo zahvaljujući njima sad i vi možete proputovati kroz okrug Kishtwar, ali na daleko sigurniji način, uz vaša računala ili mobilne uređaje. 

Posljednji video sa 'staze smrti' objavljen je na YouTubeu u srijedu, a postavili su ga motoristi s kojima se, hvala lijepo, ipak ne bismo imali hrabrosti tamo provozati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene