Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premium kvaliteta

Huawei P9 lite - novi dodir ljepote od sada i na vašem dlanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim pametnim telefonom po povoljnoj cijeni, prestanite tražiti.

Lansiranje pametnog telefona P9 Lite željno su isčekivali mnogi, od vlasnika njegovog predhodnika P8 Lite do svih koji se uskoro namjeravaju upustiti u kupnju kvalitetnog pametnog telefona srednje klase.

Premium kvaliteta dostupna svima

Važnost uređaja srednje klase potpuno se promijenila tokom zadnjih nekoliko godina. Ova klasa sastoji se od ekstremno naprednih uređaja konkurentnih cijena. Najbolji primjer ovog trenda je Huawei P8 Lite , prošlogodišnji debitant koji je postigao zapanjujuć uspjeh diljem Europe.

Cilj kojem Huawei ove godine teži, iznimno je ambiciozan. Kreirati pametni mobitel koji je još bolji i poželjniji od njegovog uspješnog predhodnika. Huawei P9 Lite mora doseći veoma visoke standarde.

Dakle, koliko je dobar P9Lite?

Prva stvar koju primjećujete kod otpakiravanja P9 Lite je da je malčice veći od prethodnika, što duguje većem zaslonu od 5.2 inča. Veći ekran korisnicima donosi veću rezoluciju. Sada se radi od FULL HD, koji donosi optimalnu rezoluciju modernim pametnim telefonima. Važno je naglasiti kako je FULL HD ista rezolucija poput one premium Huawei P9 mobitela.

Za one kojima mobitel ponekad slučajno sklizne iz ruke, bitno je naglasiti da je predivan zaslon zaštićen najnovijom verzijom iznimno tvrdog Gorilla Glass 4 stakla.

Mobitel je gotovo identičan P9 perjanici s time da treba imati na umu kako je znatno pristupačniji. Još jedna izvrsna stavka jest tanki okvir koji ne oduzima mjesto zaslonu. Huawei P9 Lite dostupan je u tri boje: crnoj, bijeloj i zlatnoj.

Usprkos većem ekranu i veličini, težina P9 Lite pametnog telefona nije se značajno izmjenila naspram P8 Lite. Mobitel je iznimno lagan i teži samo 147.grama, a debljina mu je malih 7.5 mm.

Potrošnja baterije regulirana je cijelo vrijeme korištenja zahvaljujući platformi SmartPower 4.0. Korisnik ima mogućnost ručno odabrati jednu od tri opcije: performanse, pametni mod ili ultra-štedljivi način. Možda zvuči komplicirano, ali u praksi znači da će vaš mobitel izdržati cijeli dan bez ponovnog punjenja. Ovo nisu prazna obećanja – P9 Lite ima ultra štedljivi način produžuje trajanje baterije za 100%.

Impresivna kamera za isto tako impresivne fotke

Najveće iznenađenje na P9 Lite pametnom telefonu definitivno je kamera. Kvaliteta fotografija i videa je uistinu izvanredna. Sve do sada, kvaliteta slike najviše razine bila je moguća samo na najskupljim premium pametnim telefonima. P9 Lite također nudi PRO fotografski način sminanja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije entuzijaste. Moguće je ručno kontrolirati ekspoziciju, ISO osjetljivost i balansiranje bijele boje na fotografijama. Kadriranje je pojednostavljeno zahvaljujući specijalnoj mreži na zaslonu. P9 Lite ima i PRO način za video koji je jedinstven ovom mobitelu, nema ga čak ni P9 perjanica. Kada se radi o videu potrebna je savršena kvaliteta OIS-a, koji čak i na slabom svjetlu osigurava zadovoljavajuću kvalitetu.

Na kraju …

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim pametnim telefonom po povoljnoj cijeni, prestanite tražiti. Huawei P9 Lite je jednostavno izvrstan. Nudi mnogo pogodnosti za razumnu cijenu – od velikog zaslona kojim se lako barata samo s jednom rukom do jednostavnog čitača otiska prsta koji omogućava brzo i udobno pokretanje zaslona.
Moćna baterija osigurava manje stresa kroz dan jer se vaš uređaj neće ugasiti usred važnog razgovora s prijateljicama, već ćete se moći sa sigurnošću osloniti na svoj vrhunski smartphone – Huawei P9 Lite.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene