Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavni 'slučaj Roswell'

Htjeli snimiti priču o padu NLO-a, stražari u 'području 51' uperili oružje u njih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaest članova BBC-jeve ekipe uhićeno je na ulazu u misteriozno 'Područje 51'. Stražari im nisu dozvolili snimanje dokumentarca o NLO-ima.

Misteriozno 'Područje 51', američka vojna baza za koju svaki teoretičar zavjere koji drži do sebe tvrdi da skriva tajne o NLO-ima i posjetima izvanzemaljaca našem planetu, trebalo je biti tema BBC-jevog dokumentarca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ŠTO JE ISTINA? MISTERIJ STAR 69 GODINA 'Nisu bili ni izvanzemaljci, ni ljudi. Bili su to pokusni kunići' Slika nije dostupna 5 misterioznih sati PREKINUO ŠUTNJU NAKON 44 GODINE 'Ono što sam vidio proganjat će me do smrti'

>> Doznajte tajnu zašto leteći tanjuri nisu postali svakodnevica!

No, 12-članu ekipu emisije 'Conspiracy Road Trip', predvođenu komičarem Andrewom Maxwellom i samoproglašenim ekspertom za NLO-e Darrenom Perksom, na samom ulazu u bazu presreli su stražari naoružani automatskim puškama.

Kako piše The Sun, sve su ih polegli na tlo, stavili ih na nišan te ih natjerali da lica priljepljenih uz asfalt leže čak tri sata. Usput su im zaplijenili telefone, novčanike, dokumente i sve snimke, a spomenuti 'ekspert' Perks tvrdi da mu je jedan od stražara priprijetio da bi ga mogao progutati mrak.

Ipak, nakon što je FBI zaključio da nije riječ o tipovima terorističkih namjera, svi su prošli s globom od po 600 dolara. Naređeno im je i da nikome ni riječi ne smiju prozboriti o bilo čemu što su vidjeli, ali Perks je na kraju priznao da ionako nemaju što skrivati, jer se osim asfalta praktički ničega drugog ni ne sjećaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene