Obavijesti Video Pretražite Navigacija
4gdrondan.com

Hrvatski Telekom organizirao je prvi dron event u Hrvatskoj s najbržim 4G internetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
• HT-ov najbrži internet u središtu Zagreba isprobalo je nekoliko tisuća korisnika

• Dronovi su iz zraka s pomoću mobilnih uređaja snimali fotografije i video zapise, a HT-ov ultrabrzi mobilni internet sve ih je u realnom vremenu prenosio na LED ekran, odnosno na web stranicu 4gdrondan.com

Pročitajte i ovo PR Vodeća mreža u Hrvatskoj Hrvatski Telekom potvrdio status najbolje i najbrže mobilne i fiksne širokopojasne mreže Slika nije dostupna Kako je to moguće? Zbog 25 kuna blokirali mu sve kartice, ali pravi šok uslijedio je kada je otkrio koliko je dug star: "Toga nigdje na svijetu nema"

• Među oduševljenim građanima i mentori iz showa The Voice: Indira Levak, Ivan Dečak i Jacques Houdek

Hrvatski Telekom ponovno je potvrdio da diktira tempo razvoja mobilnog interneta: sredinom veljače udvostručio je maksimalnu brzinu u svojoj 4G mreži sa 75 na 150 Mbit/s. Najbrži internet na hrvatskom tržištu pruža korisnicima mobilnih usluga HT-a niz novih mogućnosti, što su mnogi od njih provjerili na Cvjetnom trgu u Zagrebu, na prvom 4G dron događaju u Hrvatskoj.

„Naša 4G mreža s dvostruko većom brzinom omogućuje korisnicima niz novih usluga, ali i puno više zabave uz live TV i HD video streaming, kao i online igre. Brži mobilni internet tek je prva investicija HT-a u ovoj godini, jer planiramo i daljnja ulaganja u fiksnu optičku mrežu, kako bi svi naši korisnici mogli uživati u prednostima brzog interneta“, istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave HT-a i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Na prvom dron događanju okupilo se mnoštvo poznatih lice među kojima su bili i popularni mentori iz showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske – Indira Levak, Ivan Dečak i Jacques Houdek.

Četiri bespilotne letjelice, kojima su upravljali posebno obučeni stručnjaci, zabavljale su korisnike na Cvjetnom trgu na kojemu se okupilo nekoliko tisuća ljudi. Dronovi su iz zraka s pomoću mobilnih uređaja snimali fotografije i video zapise, a HT-ov ulztabrzi mobilni internet sve ih je u realnom vremenu prenosio na LED ekran, odnosno na web stranicu 4gdrondan.com. Posjetitelji su tako mogli fotografije odmah i podijeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, a onima koji su željeli i uspomenu na papiru, HT je fotografije odmah i isprintao. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene