Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt 'Amphibious 1000'

Hotel kakav još nismo vidjeli: Talijanski dizajn i katarski novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svijetu postoji mnogo neobičnih hotela koje nude smještaj na drveću, u špiljama, pa čak i u zatvorima. Međutim, u Kataru je u tijeku izgradnja hotela kakav još nismo vidjeli.

Projekt  'Amphibious 1000' osmislila je talijanska tvrtka Giancarlo Zema Design Group, a vrijednost projekta je procijenjena na 500 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Ovaj hotelski kompleks specifičan je po tome je što su građevine napola uronjene u more, a osim apartmana, u hotelu će se izgraditi i uredi, marina, restoran s egzotičnim jelima, a svi sadržaji hotela imat će 'zapanjujući' pogled na panoramu.

Hotelske sobe i apartmani, prikladno nazvani 'Jellyfish', imat će i prozore kroz koje će se moći promatrati podvodni svijet.

Osim neopisivog luksuza, hotelski kompleks moći će se pohvaliti i činjenicom da djeluje na ekološki svjesnom nivou, naime na cijelom prostoru kompleksa koristit će se samo vozila na električni pogon.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene