Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor na referendum

'Da se bezalkoholno pivo više ne zove pivo!' Hoću da to uđe u Ustav'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hoću da to uđe u ustav - 'Mrziš ljude rođene u drugom mjesecu? Ne voliš patuljke? Zašto bi to zadržao samo za sebe? Angažiraj se, pokreni akciju, ustani i reci: 'Hoću da to uđe u Ustav!' jer je tvoj stav bitan!'. Tako se opisuje nova stranica na Facebooku koja je već skupila gotovo 50.000 'lajkova'.

Kao odgovor na raspisivanje referenduma inicijative 'U ime obitelji' kojoj je cilj ustavno prihvaćanje definicije braka kao zajednice muškarca i žene na Facebooku se već pojavilo nekoliko grupa, no definitivno je najpopularnija ona imena 'Hoću da to uđe u Ustav'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U organizaciji udruga Referendum o braku: U subotu u središtu Zagreba marš 'Glasam protiv' Slika nije dostupna Glasat će protiv VIDEO Ministri ipak snimili referendumski spot, pogledajte ga OVDJE

Putem ove grupe Facebook korisnici se natječu tko će dati najluđi i najsmješniji prijedlog za unošenje neke stavke u Ustav. Grupa je već skupila više od 30.000 'lajkova', a neki od prijedloga izazivaju salve smijeha.

>> FOTO Kerum pokrenuo novi hrvatski brand - Pršuting!

Evo nekih od najpopularnijih prijedloga.

'Da se svim ženama zabrani blajhanje brkova. Ili ih čupaj ili budi frajer. Hoću da to uđe u Ustav' Denis M.

'Da se zabrani Tončliju Huljiću da radi glazbu. Neka on to radi u svoja četiri zida, a ne da te gadarije meni nameće kao nešto normalno. Hoću da se to uvede u Ustav!' Alen Lj.

'Da burek može biti samo s mesom. Za mene je burek prirodna zajednica tijesta i mesa, ničeg drugog. Hoću da to uđe u Ustav!' Matej Č.

'Da se bezalkoholno pivo više ne zove pivo. Hoću da to uđe u Ustav!' Ivana Ž.

'Da se ženske zimske čizme smiju nositi samo zimi. Hoću da to uđe u Ustav!' Josip A.

'Ne znam što hoću, ali hoću da uđe u Ustav!' Omix M.

'Da se zabrani uništavanje čokolade grožđicama' Jelena S.

'Hoću da mi teta u pekarni lijepo prizna da su mali slanci hladni kad obje znamo da ne mogu biti mlaki. Hoću da to uđe u Ustav.'

Hoću da se u riječi 'ZAŠTITITI' izbriše barem jedno 'TI'. 3 'TI' jedno pored drugog je zaista previše!!!Hoću da to uđe u Ustav!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene