Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno 39 rođaka

Hitlerovi rođaci žele prekinuti vlastitu lozu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica lovaca na Hitlerove rođake, tvrde kako su pronašli čak 39 rođaka tog bivšeg nacističkog vođe.

Novinar Jean-Paul Mulders i povjesničar Marc Vermeeren, obojica Belgijanci, tvrde kako su dekodirali Hitlerov DNK i pronašli tragove istog DNK na opušcima cigareta u jednom austrijskom selu te na upotrijebljenom rupčiću u jednom njujorškom restoranu, kao i pismima poslanima iz Francuske, prije više od 30 godina.

Pročitajte i ovo Sebastian Kurz Proglašen krivim Novi problemi bivšeg austrijskog kancelara: Sebastian Kurz osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora Ilustracija Na suđenju Pet osoba umrlo nakon što je pojelo kajmak koji je u Austriji proizvodio Srbin: Otkriven niz propusta u mljekari

Mulders i Vermeeren, pronašli trojicu braće koji žive na Long Islandu u New Yorku, koji su direktni potomci Hitlerovog oca, piše Daily Express. Braća se zovu Louis, Brian i Alexander Stuart-Houston, a Belgijski duo tvrdi kako su oni pra-praunuci Hitlerovog oca Alojza. Mulders i Vermeeren nadalje tvrde kako su trojica braće napravila pakt kako neće nikad imati djece, kako se loza Hitlera ne bi nastavila.

Isto tako, Belgijanci tvrde kako je još Hitlerovih potomaka pronađeno u austrijskoj regiji Waldviertel, gdje je i sam ozloglašeni Führer rođen. 'Žive pod imenima i prezimenima koje jedva da odudaraju od prezimena Hitler, poput Heitler, Heidler, ili Huetler. Većina njih vjerojatni nije niti svjesna da je povezana s bivšim nacističkim vođom', tvrde Mulders i Vermeeren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene