Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povjesničari otkrili

Hitlerova 'mala tajna': Imao je deformirani mikro penis i jedan testis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko je točna, nova informacija bi mogla jako puno reći zašto je Hitler bio takav kakav jest.

Ako je za vjerovati onome što upravo prenose svjetski mediji pozivajući se na povjesničare Jonathana Maya i Emmu Craigie, Adolf Hitler bolovao je od hipospadije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za potrebe Trećeg Reicha Više od 300.000 otetih: Djeca odabrana da budu dio 'super-rase' Slika nije dostupna Želi promjene Erdogan sablaznio svijet: 'Hitlerov sustav bio je efikasan'

Drugim riječima, postoji mogućnost da je nacistički vođa imao deformirani mikro penis, odnosno da je ta fizička devijacija snažno utjecala na njegov karakter.

Povjesničar potvrdio: Hitler doista nije imao desni testis

Mayo i Craigie su takvo što otkrili u knjizi 'Hitlerov posljednji dan: Iz minute u minutu', a kada smo već na temi, vrijedi dodati da se prije samo nekoliko mjeseci u medijima pojavila informacija i da je Führer patio i od kriptorhizma na desnoj strani, što znači da je imao samo jedan testis jer se drugi nikad nije spustio u skrotum.

O seksualnom životu Adolfa Hitler do danas se jako puno nagađalo, ponajviše je bilo riječi da je bio izrazito aseksualan, a ako je točna, nova informacija o hipospadiji bi mogla objasniti zašto je tome bilo tako, zašto ga je toliko silno bilo strah da ga ne vide golog, pa i zašto nikad nije postao roditelj.

Hipospadija je prirođeni poremećaj razvoja muškog spolno-mokraćnog sustava kod koje se vanjski otvor mokraćne cijevi ne nalazi na vrhu penisa. Taj se otvor može nalaziti bilo gdje od baze do površine penisa. Često je prisutna i zakrivljenost penisa te postoji povezanost s drugim anomalijama mokraćnog sustava i interseksualnošću (izvor Centar zdravlja). 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene