Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hit ljeta: Mediteran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stiglo nam je dugo očekivano ljeto sa suncem i temperaturama koje konačno ne padaju ispod 15° pa većina osoba planira kako iskoristiti tih nekoliko dana teško zarađenog godišnjeg, stoga smo odlučli malo istražiti aktualne ponude.

Upitali smo putničku agenciju Sunčani odmor koja jedina ima direktne charter polaske iz Zagreba za Tunis o trenutnom stanju te smo dobili iznenađujuće informacije. Polasci za Tunis su popunjeni skoro sve do početka 8. mjeseca uz par preostalih sjedala na polasku 30.07. Ništa drugačije stanje nije ni na ostalim mediteranskim destinacijama. Otok Djerba, Egipat i Sjeverni Cipar su popunjeni jednako kao i kontinentalni dio Tunisa no za te destinacije morat ćete potegnuti put do Ljubljane. Do Ljubljane postoje organizirani transferi tako da sam polazak iz Ljubljane ne predstavlja problem. Tursku ćete moći rezervirati tek od sredine 8. mjeseca pošto su do 14.08. svi kapaciteti također popunjeni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljetujete na Jadranu? Pogledajte kako proći jeftinije! Slika nije dostupna Odletite do mediteranskih destinacija ili uživajte u ljepotama Jadrana

Ukoliko ste jedan od onih koji čekaju last minute ponude do prije samoga polaska na put a planirali ste ove godine u neku od ovih prekrasnih destinacija, požurite i rezervirajte svoje putovanje na vrijeme kako nebi ostali razočarani. Trenutna ponuda se kreće od 2.499kn za all inclusive, 7 noćenja na više.

Ako ste propustili rezervirati svoje mjesto na avionu nećete biti ništa manje zadovoljni sa opširnom ponudom u Hrvatskoj. Kao primjer istaknuti ćemo hotel i paviljone Ad Tures u Crkivenici koji mame svojom ponudom od 1.154kn za 7 polupansiona.

Rezervirajte i vi svoje ljetovanje na vrijeme po nevjerojatnim cijenama!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene