Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obama napravio show

'Hillary Clinton mi ne može prestati pijana slati poruke'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ove godine je meta Obaminih šala na večeri za dopisnike bila je i državna tajnica Hillary Clinton.

Tijekom ovogodišnje večere za dopisnike iz Bijele kuće, predsjednik SAD-a Barack Obama osvrnuo se na svoj mandat i našalio se na račun prethodne, republikanske administracije. 'Neki kažu da previše krivnje svaljujem na svog prethodnika, ali nemojmo zaboraviti da je tu praksu započeo George W. Bush', rekao je Obama i nasmijao okupljene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jesu li pretjerane? 10 najvećih prvotravanjskih šala Slika nije dostupna Napeta večera 'Tihi rat' dvojice najmoćnijih svjetskih čelnika

Prije četiri godine, prisjetio se, bio je u predizbornoj kampanji u kojoj se sučelio s HIllary Clinton, sada državnom tajnicom. 'Sada mi ona ne može prestati slati pijane poruke iz Cartagene', kazao je aludirajući na njihov posljednji put na summit u Kolumbiji.

>> VIDEO: Pogledajte kako su Obami zaključali vrata Bijele kuće

Istaknuo je sličnosti s republikanskim kandidatom za predsjednika Mittom Romneyejm: 'Obojica imamo diplome s Harvarda, Ja imam jednu. On ima dvije – kakav snob.' Riječju snob našalio se na račun Ricka Santoruma koji je kazao da je Obama snob jer potiče mlade Amerikance da pohađaju fakultet.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene