Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hervisovi dani sporta u Westgateu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Westgate je i ovog proljeća već tradicionalno pripremio pravu poslasticu za sve ljubitelje nogometa.

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj i ovoga puta na samom krovu centra priprema još zabavniji i bogatiji program Hervisovog malonogometnog turnira. Vikend 28. i 29. svibnja sigurno je rezerviran za sve koji vole dobar provod, zabavu i sportski duh.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pljačka u Westgateu Naoružani upali u zlatarnicu i ukrali nakit vrijedan više stotina tisuća kuna Slika nije dostupna Shopping uz Djeda Mraza u Westgateu

Malonogometni turnir odigrat će se na dva terena, a prijave su moguće putem Westgateove Facebook stranice. Nagrade su izuzetno primamljive pa će tako najuspješnija ekipa osvojiti Hervisov poklon bon od 6.000,00 kn, drugo plasirani 3.000,00 kn a treće mjesto će biti nagrađeno s bonom od 2.000,00 kn.

Ovogodišnja novost je da tražimo vesele i strastvene navijače jer će najglasniji navijački tim prvog dana turnira osvojiti Hervisov poklon bon u vrijednosti od 1.500,00 kn. Također, najbolje navijačke fotografije objavljene na Facebooku tijekom turnira bit će nagrađene Westgateovim poklon karticama od ukupno 1.000,00 kn. Stoga dođite u što većem broju, opremljeni navijačkim rekvizitima i dobrim raspoloženjem te bodrite svoje ekipe uz glasno i veselo navijanje!

Hervisovi dani sporta odlična su prilika za druženje i uživanje u zanimljivim utakmicama i bogatom sadržaju. Provedite zabavan vikend s društvom u jedinstvenom ambijentu i svima pokažite svoj sportski duh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene