Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgodni Portos

Heil Kitler: 'Moja mačka izgleda poput nacističkog vođe, a tako se i ponaša"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portos zna biti prava zlica, a i vrlo je visokog mišljenja o sebi. Ima dana kada ne želi jesti iz zdjelice te mu je potrebno donijeti tanjur ili ga hraniti iz ruke.

Ruskinja Elena Sulejmanjan (44) predstavila je svijetu svog mačka Portosa pasmine sfinks, koji ne samo da izgleda poput Adolfa Hitlera, već se tako i povremeneno ponaša. Portos, naime, ponekad zna biti pravi diktator, pogotovo u vrijeme objeda.

Pročitajte i ovo Ubijena mačka Lavina reakcija Maturant mučio i ubio mačku pred drugom djecom: Policija ga kazneno prijavila, prijeti mu izbacivanje iz škole Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

"O, da. Zna biti vrlo zahtjevan i prava zlica. Čak tolika da znam naglas reći kako se duh nacističkog vođe doista nalazi u njemu. Vrlo je visokog mišljenja o sebi i s vremena na vrijeme ga moram hraniti iz tanjura ili ruku jer ne želi jesti iz zdjelice", ističe Portosova vlasnica, koja priznaje da mačak ima i svoju nježniju stranu:

"Zna on biti i vrlo umiljat, ali samo kada mu se tako hoće", navodi Sulejmanjan, koja Portosa često vodi na putovanja sa sobom i koja je navikla da joj ljudi prilaze i pitaju je zove li se mačak Adolf. 

 

Портосяка-джентельмен...))

Posted by Elena Suleymanyan on Saturday, August 23, 2014
 
 

"Фото на паспорт")))

Posted by Elena Suleymanyan on Saturday, August 23, 2014
 
 

Купаемся.Афродит...))))

Posted by Elena Suleymanyan on Sunday, November 16, 2014

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene