Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan rođendan ti!

Građani priredili rođendanski tulum rupčagi na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko se želite pridružiti čestitarima, slobodno napište koju lijepu riječ u komentarima na YouTubeu. Rupi će biti drago.

Očito umoran od moljakanja gradskih vlasti da nešto napokon poduzmu, Sergej Sandrkin, duhoviti mladić iz ruskog grada Uljanovska, priredio je u utorak rođendanski tulum golemoj rupčagi koja već treću godinu zjapi na jednoj od prometnica.

Pročitajte i ovo Josip Manolić SIMBOL DUGOVJEČNOSTI Joža Manolić slavi 104. rođendan! "Tata je dobro" Predsjednik na rođendanu - 2 Staro obećanje Devedesetogodišnjak nakon iznenađenja predsjednika Milanovića: "Tri sata prošla su ka minut"

Sandrikinu se u slavlju pridružila nekolicina njegovih prijatelja, a veselo je društvo, kako to već nalaže red, 'rođendanka' počastilo tortom i ukrasilo balonima. 

(FOTO: Rupi se došao nakloniti i sjevernokorejski vođa Kim Jong-un)

Zafrkant je također objavio i video u kojem je podsjetio kako su prije tri godine radnici nespretno pokušali stati na kraj toj rupi koja je u međuvremenu oštetila brojna vozila, a zanimljivo je dodati i to kako je šala postala pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, iz sata u sat se javljaju novi čestitari, pa ukoliko se i vi želite pridružiti, slobodno ostavite koju lijepu riječ u komentarima ispod videa na YouTubeu. Rupi će biti drago. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene