Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imat će i restoran pod vodom

Grade luksuzni hotel u 100 metara dubokoj rupi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko godina jedna britanska inženjerska tvrtka je dobila natječaj za dizajna ekstravagantnog hotela u rupi dubokoj 100 metara. Evo kako će izgledati.

Izgradnja hotela kojeg je dizajnirala tvrtka Atkins prošli je mjesec napokon započela s izgradnjom Intercontinental Shimao Shanghai Wonderlanda. Kompleks, koji je dio tematskog parka koji će se protezati na 428.000 četvornih metara, trebao bi biti otvoren potkraj 2014. ili početkom 2015. godine.

Pročitajte i ovo Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

>> Zavirite u hotel budućnosti

Hotel će imati 19 katova od kojih će tri biti iznad razine zemlje, a ostalih 16 u 100 metara dubokoj rupi ispod razine zemlje. Imat će 380 soba, a očekuje se kako će noćenje stajati oko 320 dolara. U hotelu će također biti i podvodni restoran.

Shanghai Shimao Property Group su do sada u hotel i tematski park uložili 555 milijuna dolara. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene