Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viralni hit

Gotovo nemoguća misija: Pogodite koja je od ove tri dame na slici mama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Mahomes još uvijek uživa u pažnji i ne otkriva odgovor.

Otkako je 28. siječnja Kaylan Mahomes objavila obiteljsku fotografiju na svom profilu na Twitteru, tisuće ljudi iz cijelog svijeta muku muče otkriti koja je od tri dame na fotografiji majka.

Pročitajte i ovo Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!" Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist"

Naime, Kaylan je objavila fotografiju naslovljenu "Mama, blizanka i ja", te je unatrag par dana taj 'tvit' postao apsolutni viralni hit o kojem su se upravo raspisali i najveći svjetski mediji.

Video iz 1973. postao viralni hit

Obitelj iz Indianapolisa u međuvremenu još uvijek nije otkrila odgovor, međutim možda se krije upravo u video zapisu naziva "Mama je mislila da se slikamo" objavljenom na istom profilu dva dana kasnije.

No, prije nego što pogledajte tu snimku, pokušajte potrošiti barem minutu ili dvije na fotografiju i doći do rješenja bez pomoći. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene