Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svevremenski taft

Gospođa zabunom umjesto šamponom kosu natrljala montažnom pjenom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjerujemo da su gospođi u konačnici liječnici i frizeri uspješno pomogli.

Ako je suditi prema fotografiji i objavi mjesne policije u češkom Novom Jičínu, jedna je gospođa zabunom kosu umjesto sa šamponom natrljala purpen pjenom koja se između ostaloga koristi za ugradnju okvira prozora i vrata, tendi, odnosno za ispunjavanje i brtvljenje otvora, fuga i raspuklina.   

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Fotografiju je policiji poslao jedan od korisnika njihove stranice na Facebooku te je za čas postala viralni hit na toj društvenoj mreži, odnosno na brojnim svjetskim portalima.

Pogledajte što klinci misle čemu služi kazetofon u autu

Ipak, glasnogovornik policije iz Novog Jičina je u međuvremenu opovrgnuo da je fotografija zabilježena u nekoj od čekaonica tamošnjih bolnica, te je pojasnio da slika zapravo potječe s ruskih blogova.

Bilo kako bilo, to ne mijenja ono što na fotografiji vidimo, a to je gospođu kojoj je frizura bila postojanija čak možda i i više nego što je ikad željela.

No, svašta se čovjeku dogodi, nitko od nas nije imun na greške, te duboko vjerujemo da je nezgoda ipak imala sretan završetak, odnosno da su gospođi liječnici i frizeri u konačnici uspješno pomogli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene