Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gospodin s cilindrom i bijelim brkovima najavljuje: Hrvatska, pripremi se za nešto posebno i zabavno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospodin s crvenom leptir mašnom došao je upoznati našu zemlju, osjetiti njen duh i prikupiti dojmove

Pročitajte i ovo Početak karnevalskih događanja - 1 Običaji Počelo je peto godišnje doba: Legenda o zvončarima Karneval u Notting Hillu - 4 DVOJE LJUDI U BOLNICI Kaos na karnevalu u Londonu: Niz napada nožem, 200-tinjak uhićenih zbog oružja, droge, seksualnih prijestupa, napada na policajce...

Da, da, u Hrvatskoj je vrijeme karnevala i oni koji su šećući slučajno vidjeli elegantnog gospodina s cilindrom i uredno pošišanim brkovima, kako luta ulicama glavnog grada Hrvatske, lako su mogli pomisliti da je riječ o nekome tko se samo malo maskirao.

Ali, ne. Ovaj gospodin s crvenom leptir mašnom došao je upoznati našu zemlju, osjetiti njen duh i prikupiti dojmove, a sve kako bi mu tijekom stvaranja nečeg posebnog i zabavnog za Hrvatsku bilo što lakše.

Dok je šetao ulicama zagrebačkog Gornjeg grada činio se sramežljivim i nije želio otkriti zašto je ovdje, no rekao je sljedeće: "Sada još o tome ne smijem govoriti, no sljedećeg će tjedna svi građani u Hrvatskoj saznati zašto sam bio ovdje i siguran sam da će mi rado pomoći kako bih za njih, kao i njihove buduće goste i posjetitelje, pripremio nešto iznimno zabavno. Da, da, građani Hrvatske imat će glavnu ulogu u realizaciji moje sjajne ideje".

Nakon toga samo je namignuo, mahnuo i produžio dalje upoznavati Hrvatsku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene