Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pokušajte' riješiti test

Google na nesvakidašnji način obilježio Dana planeta Zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom Dana planeta Zemlje Google je za svoje korisnike pripremio zanimljiv i brzi test osobnosti.

Uzrečica 'pitaj Google', postala je već uvriježena kada tražimo neku informaciju. Ovoga puta, Google vam daje informaciju kakvog ste vi sami karaktera, kroz zanimljiv test osobnosti povodom Dana Planeta Zemlje.

Pročitajte i ovo Devastacija parka prirode Velebit htjeli su ostaviti trag Šarali po stijenama Velebita, oglasili se iz parka prirode: "Budite pozitivan primjer u sve lošijem svijetu" Ilustracija sada upozorava druge ''Ne dirajte je'': Tjednima se oporavljao od opeklina i plikova jer je dirao opasnu biljku

Pet zanimljivih pitanja s popratnim veselim ilustracijama otkrit će vam koja ste životinja i sukladno tome kakav vam je karakter.

Savjet stručnjaka: 'Ako još niste prilagodili web stranice Googleu, učinite to što prije'

Da biste došli do testa samo morate kliknuti na planet Zemlju koja vam se prikazuje na tražilici kada otvorite Google.

Podsjetimo, Dan planeta Zemlje obilježava se na današnji dan na svim kontinentima brojnim događajima posvećenim očuvanju i zaštiti okoliša.

Obilježavanje Dana planeta Zemlje usmjereno je ka zaštiti prirodnih resursa našeg planeta te se želi skrenuti pozornost na opasnosti koje prijete životu na na našoj palneti zbog porasta globalnog onečišćenja.

2015. bi mogla biti jedna od najvažnijih godina za zaštitu okoliša. Na Konferenciji stranaka Konvencije UN-a o klimatskim promjenama, koja će se krajem godine održati u Parizu, i o kojoj je Dnevnik.hr pisao, očekuje se prihvaćanje obvezujućeg sporazuma u cilju ograničenja rasta globalne temperature do dva Celzijeva stupnja do 2100. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene