Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se dao

Golog violinistu silom unijeli u policijsko vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz nepoznatih razloga jedan je muškarac sa sebe skinuo svu odjeću i odlučio odsvirati nešto na violini ispred zgrade sudnice u Portlandu.

Glazba za uši, čemer za oči - pomislili su policajci kada su ispred sudnice u mirnom Portlandu ugledali muškarca kao od majke rođenog, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju Ilustracija Akcija index Lažne diplome iz Bosne prodavale se na crnom tržištu, pojavile se i u Hrvatskoj, a u sve je uključena - talijanska mafija

U rukama je imao samo violinu koju je besprijekorno svirao, ali izgledom je narušavao zakon koji se mora poštivati.

VIDEO Gol uskočio ženi u automobil

Nekoliko su ga puta upozorili da mora nešto obući ili se smjesta udaljiti s javne površine, no on se na njihove vapaje oglušio.

Potom su mu rekli da mora s njima u policijsku postaju, ali svirka mu je bila draža, pa je za širenje ugodnih nota nastavio koristiti svoju violinu.

Sad već frustrirani policajci, nagog gospodina, doslovno su podigli sa zemlje i unijeli u svoje vozilo. Iza rešetaka su ga smjestili zbog golotinje u javnosti.

Rekao im je da se zove Matthew T. Mglej i da ima 25 godina. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene