Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjela ga zavesti?!

Godinu dana šefu stavljala menstrualnu krv u kavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sobarica je šefu u kavu stavljala svoju menstrualnu krv, kako bi ga zavela. Uhićena je i protiv nje je podnesena tužba.

Ovaj slučaj zabilježen je u gradu Choa Chu Kang, zapadno od Singapura, a radi se o 24-godišnjoj afričkoj djevojci koja se zove Jumiah, prenosi Straits Times. Ona je svojem 38-godišnjem šefu oko godinu dana svaki dan u kavu stavljala svoju menstrualnu krv.

Pročitajte i ovo Menstrualni bolovi - 4 Uz pomoć posebnog uređaja Muškarci iskusili menstualne bolove: "Sada razumijem s čim se bore svaki mjesec, nevjerojatno kako to mogu" Josipa Rimac na kavi s Milenkom Bašićem - 3 Samo opušteno Uhvatile ih kamere: Josipa Pleslić ispijala kavu s Milenkom Bašićem, suoptuženikom u aferi Vjetroelektrane

Prema riječima stručnjaka, u nekim kulturama, taj se postupak smatra bacanjem čini na žrtvu. Catherine Yronwode, suvlasnica tvrtke Lucky Mojo Curio Company i autorica knjige o magijskim ritualima u Africi, otkriva kako se ta praksa koristi u mnogim mediteranskim i bliskoistočnim kulturama.

Yronwode je ipak ostala začuđena što je sobarica koristila takvu "čaroliju" na svojem šefu. "To nije nešto što biste napravili za povišicu na poslu. To je nešto što biste napravili da ostvarite seksualni kontakt", istaknula je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene