Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslalo nebo

Gleda u pod i dobije ideju: Što mislite odakle inspiracija za ovaj nakit?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
30-godišnja Frances Wadsworth-Jones kreirala je liniju broševa od kojih svaki košta oko 3000 eura. Inpiracija joj je bio - izmet goluba.

Golubov izmet može biti smrdljiv i odvratan, ali čini se da može biti i dobra inspiracija za nakit. Naime, engleska umjetnica stvara broševe koje oblikom, bojom i veličinom nalikuju na golubov izmet. 30-godišnja Frances Wadsworth-Jones kreirala je novu liniju broševa pod nazivom 'Poslalo nebo'. Svaki komad u kolekciji izrađen je od zdrobljenog poludragog i dragog kamenja. A oni svi skupa su imitacija raznesenog izmeta, piše Oddity Central.

Pročitajte i ovo Golubovi nema labavo Taksist se zaletio u jato golubova pa završio u zatvoru: Jedna ptica umrla od šoka Ukrajinski nakit U Španjolskoj Policija zaplijenila drevni ukrajinski zlatni nakit, vrijedan čak 60 milijuna eura. U krađi je sudjelovao i svećenik

Umjetnica kaže da uvijek pokušava pronaći ljepotu u neočekivanim stavrima. Tako vrlo često gleda u pod što je, kaže, super za inspiraciju. Kolekcija se igra idejom da kada se ova ptica olakša na nekoga, to zapravo donosi sreću.

Njezine narukvice oduševile su modni svijet

Ljudi za Frances često znaju misliti da je luda jer stalno fotografira itzmet. Ima na stotine fotografija koje joj odlično služe kada izrađuje broševe.

'Definitivno morate imati smisao za humor da bi nosili jedan od njih', piznaje i naravno mnogo novca jer svaki košta oko 3000 eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene