Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurnost prije svega

Zgodan štos: Ove gume same 'vrište' kada ih treba zamijeniti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako nemate profesionalca pri ruci, kovanica vam također može poslužiti kao indikator kako stojite, je li vrijeme za zamjenu ili stare gume još mogu držati.

Ako ćemo govoriti o nekakvome prosjeku, automobilske bi gume trebalo mijenjati nakon prijeđenih 50 tisuća kilometara. Otprilike je to trenutak kada postaju opasne jer prestaju kvalitetno 'držati cestu', međutim ne bi bilo loše provjeriti ih i ranije, osobito ako ste skoniji nešto žešćoj vožnji.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac i Željko Cvrtila - 1 Za Dnevnik Nove TV Stručnjak za sigurnost tvrdi: "Turudić je odmah trebao dobiti zaštitu, sada su na potezu SOA i policija" Ivan Turudić susjedi uznemireni Propucan automobil Ivana Turudića! Javila nam se njegova supruga: ''Ne zovite ga da i vama ne opsuje''

Neka vam u svakom slučaju ne bude mrsko otići koji puta vulkanizeru, pogotovo ako ne posjedujete gume koje će vam savršeno jasno dati do znanja kada je vrijeme da ih bacite. 

Jedne takve upravo su postale hit na Redditu zbog zgodnog indikatora (većina ima indikator neke vrste), pa nakon što pogledate fotografiju savjetujemo vam da pokrenete i video u kojem ćemo vam predstaviti 'penny test. Identičan možete izvesti i vi, samo se poslužite kovanicom od 10 lipa. 

Neka vam je sigurnost na prvom mjestu. 

View post on imgur.com

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene