Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak smrti

Zvuči nevjerojatno - Fotografirao dušu koja napušta tijelo!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slučajevima iznenadne ili nasilne smrti dolazi do konfuznog napuštanja i povratka duše u tijelo danima nakon što je konstatirana smrt.

Ruski znanstvenik Konstantin Korotkov navodno je uslikao trenutak u kojem duša napušta tijelo. Osobu je slikao u trenutku njezine smrti bioelektrografičkom kamerom. Korotkov je objasnio kako su trup i glava dijelovi koji prvi izgube životnu silu, a prepone i srce posljednji.

U slučajevima iznenadne ili nasilne smrti dolazi do konfuznog napuštanja i povratka duše u tijelo danima nakon što je konstantirana smrt. Korotkov tvrdi da se vjerojatno radi o višku neiskorištene energije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čudovišna brazilska trojka Ubili i jeli djevojke da bi 'pročistili dušu' Slika nije dostupna Bez obzira na broj ticala Papin astronom: Krstio bi izvanzemaljce, ako bi oni to zatražili

Tehnika koju je razvio Korotkov potvrđena je kao medicinska tehnologija od strane ruskog Ministarstva zdravstva. Koristi se za nadzor bolesnika, posebno onih koji boluju od raka. Korotkov kaže kako se njegova tehnika snimanja energije može koristiti u širokom spektru promatranja neravnoteže, ali i za provjeravanje tvrdnji onih osoba koje kažu da imaju psihičke moći.

Šaptačica duša Iris Tarbuk: 'Ja nisam vidovnjakica, ali ja vidim od unutra'

Korotkov je autor više od 200 radova u vodećim časopisima koji se bave fizikom i biologijom. Također, patentirao je 17 izuma koji se tiču biofizike. Iza sebe ima 30 godina dugu istraživačku karijeru tijekom koje je kombinirao rigoroznu znanstvenu metodu s nezasitnom znatiželjom i poštovanjem prema životu.

Oni koji dovode u pitanje vjerodostojnost ove priče, svoje tvrdnje sigurno ne mogu temeljiti na nevjerodostojnosti znanstvenika koji stoji iza nje, piše spiritscienceandmetaphysics.com.

Tijekom istraživanja, odnosno fotografiranja pojavile su se tri glavne skupine fotografija. Uvijek su bile u korelaciji s vrstom smrti. Dakle, razlika u zabilježenom postojala je kod prirodne, nasilne ili iznenadne smrti. Zaključili su da studija podržava ideju kako je naš fizički sustav u korelaciji s našom energetsko-informacijskom strukturom (dušom).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene