Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad ste zadnji put bili ljubazni?

FOTOGALERIJA Ljubazne geste koje će vas oduševiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Često znamo svjedočiti 'slučajnim' ljubaznim djelima, koji za svrhu imaju isključivo ljubaznost, nikakvu skrivenu namjeru.

'Slučajna' ljubazna djela svrha su sama sebi. Ljudi su ponekad inspirirani ljubaznošću koju su sami doživjeli pa su ju odlučili proširiti dalje. Donosimo vam sedam 'slučajnih' ljubaznih djela, koja je skupio msn.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najbolja reklama Hrvati su na glasu kao ljubazni domaćini Slika nije dostupna Pažljivo biranje Mogu li ove spoznaje pomoći liječnicima, a i pacijentima?

Jedna je osoba stavila novac u kuvertu i zalijepila ju na aparat s grickalicama. Na kuverti stoji poruka da na njegov račun popiju nešto i pojedu grickalicu. U drugom sličnom slučaju osoba je na aparat zalijepila novčanicu od jednog dolara i na papiriću ostavila sličnu poruku. 'Tvoja je grickalica na moj račun. Uživaj u danu', stoji na papiriću.

>> VIDEO Nevjerojatne snimke buđenja milijunskog grada

Druga se 'slučajna' ljubazna gesta dogodila za vrijeme kišnoga dana. Ljubazni je netko stavio vrećicu na sjedalo na biciklu i napisao 'Mokro sjedalo ne bi bilo zabavno'.

U sljedećoj je gesti jedan ljubazni mladić pomogao starcu da siđe niz nizbrdicu.

Jedna je kemijska čistionica nezaposlenima ponudila besplatno očistiti odjeću za razgovor za posao.

>> Bogataš zaustavio promet, izašao iz terenca i napravio OVO!

Sljedeće se 'slučajno' ljubazno djelo dogodilo u Rio de Janeiru. Prolaznik je vidio siromašnu djevojku, koja bosa hoda po vrelom betonu. Izuo se i dao joj svoje papuče, što je djevojku i rasplakalo.

'Imam dom. Imam auto. Imam posao. Želiš li nekoliko dolara za kavu?' stoji na kartonu koji je ovaj ljubazni mladić s osmijehom na licu nosio po cesti.

Ukoliko ste i vi napravili nešto ljubazno za potpune strance ili ste svjedočili ljubaznosti koju je nepoznat netko pokazao vama ili nekome koga poznajete, svoje fotografije i priče pošaljite na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene