Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veličanstven trenutak zabilježen kamerom

FOTO: Uspio uhvatiti jedan od najvećih valova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zabilježiti veličanstvenu fotografiju u trenutku kada jedan od najvećih valova udara u obale Hawaija, uspjelo je jednom predanom fotografu.

41-godišnji Clark Little proveo je četiri godine fotografirajući valove. Od kompilacije svojih najboljih fotografija napravio je i kalendar. Tisuće sati proveo je čekajući valove s kamerom u ruci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna poharao hong kong VIDEO Pogledajte zastrašujuću snagu tajfuna: Vjetar je ženu podignuo i odbacio nekoliko metara Tajvan se priprema za tajfun stiže haikui Tajvan se priprema za tajfun: Evakuirane tisuće ljudi, otkazani letovi i trajektne linije

Fotografija pod nazivom 'Tajfun' najveličanstevnija je i pokazuje unutarnju stranu vala slikanu s površine mora. 'Ovisno o veličini vala, kada slikam te fotografije mogu i nastradati. Veći valovi povuku me za sobom', rekao je Little.

On je uspio na preko 50 tisuća fotografija uloviti valove u svim oblicima i iz različitih kuteva, piše Telegraph. 'Najradije fotografiram kad tek sunce izlazi. Tada je mirno i nikog nema oko mene. Prvo plivam nekih 15 minuta po mraku, a kada se pojave prve zrake sunca, počnem fotografirati. Nikada se neću umoriti. Obožavam ovo raditi. Vraćat ću se na plažu iz godine u godinu', dodao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene