Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevarant - umjetnik

VIDEO: U avion ušao kao starac, izašao kao mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li možete vjerovati da se na obje fotografije nalazi ista osoba?

Riječ je, naime, o mladiću iz Azije koji se u Hong Kongu ukrcao na zrakoplov Air Canada izgledajući kao oronuli starac, a izašao u Vancouveru 50 godina 'mlađi'.  Incident se dogodio 29. listopada i kanadska služba sigurnosti CBSA ga naziva 'nevjerojatnim slučajem prikrivanja', javlja CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

>> Krokodil izazvao paniku i pad zrakoplova

Služba je odjavu o transformaciji muškarca usred leta primila od sigurnosne službe Air Canade. Kazali su im kako je u zrakoplov ušao stariji bijelac koji je imao iznenađujuće mladolike ruke. 'Usred leta muškarac je otišao u toalet i izašao izgledajući poput Azijata u 20-im', pojasnili su iz Air Canade. U njegovoj torbi pronađen je cijeli pribor za maskiranje, uključujući i gumenu masku starca.

Mladić se trenutno nalazi u pritvoru i tereti ga se za ilegalni ulazak u zemlju. Policija iz Hong Konga nema pojma kako se Azijat uspio 'prošvercati' policiji te navode kako je istraga u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene