Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Kineski farmer vs. veterinari

FOTO: Tvrdi da mu je ovca okotila štene?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski farmer tvrdi kako je jedna od njegovih ovaca okotila psića.

Štene, ili janje, odnosno na što vas god ta životinja podsjeća, ima vunu poput janjeta, ali nos, usta, oči, šape i rep poput psa, piše orange.co.uk. Kineski veterinari takav okot proglasili su nemogućim, no to nije zaustavilo ljude da nahrupe u dom Liu Naiyinga, kako bi štene-janje vidjeli svojim očima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sreća u Dalju Ovca na svijet donijela petorke! Slika nije dostupna Usred Turske FOTO: Okotilo se janje s 'ljudskom' glavom

Liu tvrdi da se njegovo 'janje' čak i igra poput psića, a tvrdi kako ga je pronašao netom nakon što se okotilo u polju njegove farme. 'Čuvao sam ovce i vidio sam kako ovca liže novorođeno janje na travi. Bilo je još uvijek mokro', naglasio je Liu.

Kad je primio životinju u ruke, začudio se, jer ga je podsjećala na psa, odnosno mješanca između te dvije vrste. Dvadeset godina čuva ovce, kaže, ali takvo što nikad nije doživio. Veterinari tvrde kako nema govora o tome da je ovca rodila štene, jer je to nemoguće, već da se moguće radi o abnormalnom janjetu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene