Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit na Redditu

FOTO Pogledajte malo bolje jer nije ono što ste prvo pomislili...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna korisnica Reddita uspjela je uvjeriti druge na tom forumu da fotografija koju možete vidjeti priloženu, prikazuje njezine grudi.

Reakcija na fotografiju korisnika Reddita bila je u skladu s ponuđenom fotografijom, a jedino čemu se korisnica Poshpink330 nije nadala jest da na Redditu ima toliko očajnih i perverznih korisnika. Dobila je 50 poruka u inbox, a svaka je bila seksualnog konteksta.

Pročitajte i ovo Monitori u operacijskoj sali BIZARNA PRIČA Implantati u grudima spasili je od sigurne smrti - ovo nije prvi put da medicina bilježi takvo što Slika nije dostupna Zdrpaj i zbriši Majmun jedan: Lokalni 'galeb' bez pardona navalio na grudi turistkinje

Tad je objavila i ostatak fotografija, koje su pokazale pravo stanje, odnosno stražnjicu njezinog supruga.

"Suprug mi je pokazivao stražnjicu i njegovo donje rublje je izgledalo kao grudnjak... pa sam morala to uslikati... smijali smo se i pričali o tome kako njegova stražnjica izgleda kao ženske grudi i zajedno se dogovorili da ćemo fotku objaviti... Nismo očekivali 50 jezivih privatnih poruka. Mislila sam da će biti dva ili tri takva kornika, ali ne...", rekla je navedena korisnica, a prenosi Daily Mirror.

To je samo još jedan podsjetnik da bi ljudi trebali pripaziti što objavljuju na internetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene