Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

FOTO Suše meso na balkonima: 'Tako naše meso ostaje zdravo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zavjesa od mesa koja visi s pročelja zgrade postala je tema za internetske ćakule.

Prije nekoliko dana jedna je Kineskinja fotografirala meso koje visi s pročelja zgrade u gradu Wuhan, koji ima više od 8 milijuna stanovnika. 'Ovo me jako uplašilo. Znači, ovako elite čuvaju svoje stanove od lopova', napisala je ispod slike koju je objavila na internetu, piše Buzfeed.

Pročitajte i ovo Devastirana Mimoza - 3 đakovačka Mimoza Nekad ponos grada danas je ruglo koje zjapi prazno i propada: "Bez obzira čije je to, narod je to stvarao, a vidi što huligani rade" Ilustracija El Nino Gore kuće oko Melbournea, stradala je stoka, više od 2000 ljudi raseljeno, vlasti poručile: "Zabrinuti smo"

Fotografija je izazvala mnoga nagađanja oko toga zašto toliko mesa visi sa zgrade. Uskoro je otkriveno kako je to svinjetina restorana u prizemlju zgrade. Reporter jednog kineskog lista posjetio je 'mesne zavjese' gdje je dobio potvrdu da se meso ondje suši na suncu za potrebe restorana u prizemlju.

Zamislite da vam prodaju proizvod nakon OVOGA

'Samo ako sami proizvodimo svoju svinjetinu, možemo biti sigurni da je zdrava te da nije kontaminirana. Stanovnici Wuhaija vole jesti kinesku svinjetinu. Na ovaj način pokušavamo biti odgovorni prema našim korisnicima', rekao je menadžer restorana.

Wuhan je inače jedan od najvećih gradova u Kini. i glavni grad pokrajine Hubei. Uz ceste, pruge, zračnu luku, teško da će meso sušeno na balkonu zgrade višemilijunskog grada ostati nekontaminirano.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene