Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirali vozače

FOTO Ne, ovo nije fotografirano na Balkanu. Ni u Rusiji...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Često najzanimljivije fotografije i videa s prometnica stižu upravo iz neke od balkanskih zemalja ili Rusije. Ovoga puta zanimljiv, ali i opasan detalj s prometnica stiže iz jedne potpuno druge zemlje.

Novozelandska policija ne susreće se baš često sa pomalo suludim situacijama u prometu za razliku od njihovih koelga u nekim drugim zemljama. No ovoga puta, hit u njihovim medijima postalo je upravo ovo društvo koje je na neobičan i jako opasan način, na svom autu prevozilo - frižider, piše NZHerald.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

Samo su ga postavili na krov automobila, a jedan od njih se u šlapama popeo na prtljažnik i 'držao' frižider. I vožnja Aucklandom mogla je početi...

Jedan od vozača koji je bio iza njih sve je fotografirao i objavio na Facebooku i Twitteru. Ubrzo je reagirala i policija. 'Očito je da su mladići ovakvom radnjom u opasnost doveli i sebe i ostale sudionike u prometu', poručio je policijski inspektor Scott Webb.

Novozelandski mediji odmah su se prisjetili i opasne vožnje u kolovozu ove godine kada se jedan od mladića, za vrijeme vožnje, popeo na krov taksija:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene