Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za odlikaše

FOTO: Savršen bicikl za vježbanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gdje inače držite svoje sprave za vježbanje? Jesu li s ponosom izložene po vašoj dnevnoj sobi, ili ih po potrebi vadite van iz podruma i ormara?

Ciclotte nudi spravu koju bi mnogi, da si je mogu priuštiti, ponosno izložili na vrlo frekventno mjesto u stanu ili kući. Ovaj futuristički stacionarni bicikl za vježbanje djelo je dizajnera Luce Schipattija, koji je ideju za oblik bicikla preuzeo od konceptualnog bicikla nazvanog Ciclo i koji se nalazi u privatnoj kolekciji milanskog Muzeja dizajna, piše popsci.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija ''Isus na biciklu'' Njegovu pomoć koristi čak i policija: "Kad sam počeo s ovim, pokretao me bijes, ali sada suosjećam s tim ljudima" Sara Duvnjak, novinarka Nove TV Nije nepopravljivo! Stručnjaci otkrivaju što učiniti ako ste tijekom blagdana pretjerali s hranom i pićem

Ciclotte je konstruiran od čelika, fiberglassa i karbonskih vlakana te magnetiziranog glavnog kotača. Ovaj jedinstveni bicikl koristi poseban sistem prijenosa i magnetsko polje, koje generira otpor pri vožnji. Iako možda podsjeća na futurističku instalaciju, oni malo dubljeg džepa mogu si priuštiti ciclotte za cijenu od 10,700 dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene