Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još sam ne leti

FOTO Samo u Rusiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne nije riječ o proruskim pobunjenicima ili Ukrajini, ali činjenica je da St. Peterburg u Rusiji ima u ponudi i vrlo neobičnu taksi službu.

Što napraviti kad imate viška BRDM oklopnih vozila, a ne znate kud bi s njima, znaju jako dobro u Rusiji, točnije St. Peterburgu, gdje ta amfibijska oklopna vozila koriste kao taksi za prijevoz građana.

Pročitajte i ovo Inauguracija Vladimira Putina - 4 na vlasti već 25 godina Putin prisegnuo u velebnoj palači optočenoj zlatom: Među gostima i slavni američki glumac Ursula von der Leyen, Emmanuel Macron i Xi Jinping A oni u nikad boljim odnosima Macron i Von der Leyen traže od Kine da pritisne Rusiju: "Zapadne sile nisu spremne napustiti Kijev"

Doista nije riječ o šali, prenosi English Russia, jer roza i crveni BRDM-ovi voze i plutaju po rijeci i kanalima St. Peterburga, prevozeći građane, a postaju i sve popularnija vrsta prijevoza.

Voze ih pravi taksisti, a obojani su u crvenu i roza boju, da ne bi odavali zastrašujući dojam, iako se strojnica i dalje nalazi na barem jednom od njih, ovom s fotografija. Na straženjm dijelu imaju i zonaku taksi službe.

Mnogi se i fotografiraju pored neobičnog taksi vozila, koje je usput rečeno, u uvjetima normalnog prometa, vjerojatno najsigurnije taksi vozilo koje možete poželjeti, jer teško da bi mu se u nekakvom sudaru dogodilo nešto više od oguljenog laka s karoserije.

Pogledajte galeriju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene