Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije šala

FOTO Policija zaustavila uskrsnog zeca jer se vozio bez kacige

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Upravo sam zaustavio uskrsnog zeca!'. To je bilo jedino što je uspio izustiti policajac na jugu Kalifornije kada je zaustavio motociklista bez kacige prerušenog u zeca.

Policija na autocesti u južnom dijelu Kalifornije ulovila je jučer motociklista bez kacige. No, nije bila riječ o bilo kakvom motociklistu, već o bajkeru u potpunosti prerušenom u uskrsnog zeca!

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno

>> Uskrs u svemiru: 'Nemojte im reći da sam im donio pisanice'

Upravljao je crvenim motociklom s bočnim sjedištem, a umjesto kacige, na glavi je imao zečju glavu i uši. Čim ga je zaustavio, policajac je radio vezom svojim kolegama dojavio: 'Upravo sam zaustavio uskrsnog zeca!'. Da ne bi bilo ikakve sumnje, zeca na motoru je i fotografirao.

Premda zakon nalaže novčanu kaznu, zec je ovoga puta prošao samo s upozorenjem. Kako javlja NBC, prerušeni je muškarac išao na jednu dobrotvornu priredbu, na kojoj je trebao glumiti zeca.

U kalifornijskoj policiji kažu da su dosad imali mnogo iskustava s Djedovima Mrazovima u prometnim prekršajima, ali da im je ovo prvi put da su zaustavili jednog uskrsnog zeca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene