Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramotio je po gradu

FOTO Tatina lekcija kćeri o NEPRIKLADNOM odijevanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je otac iz SAD-a na vrlo maštovit način svojoj kćeri dao lekciju o nošenju (pre)kratkih hlačica.

Kći Scotta Mackintosha iz Utahe je za obiteljski izlazak odlučila odjenuti kratke hlačice. Njezin otac je smatrao da je to potpuno neprikladno što joj je i rekao, no ona ga nije poslušala, piše na blogu Becky Mack's Blog of Mild Chaos.  Kako bi joj dao lekciju i pokazao da kratke hlačice ipak nisu prikladne te da nisu tako slatke kao što ona misli, on ih je i sam odjenuo.

>> Oca ŠOKIRALO što djevojke čitaju na internetu pa kćeri napisao pismo

Pročitajte i ovo Majka pretučene djevojčice Edina Dedić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Progovorila za Dnevnik Nove TV Majka pretučene djevojčice: "Dala sam da djeca ostanu s ocem. To je moj križ" Otac ubio kćer pa sebe (Foto: Pixell) Otac ubio kćer pa sebe Detalji ubojstva i samoubojstva kod Zadra: "Bili su mirna obitelj, iako smo ih znali čuti kako se svađaju, ali ovako užasna tragedija..."

Naime, maštoviti otac je odrezao svoje traperice i krenuo u obiteljski izlazak. Otišli su u njihov omiljeni restoran, šetali po gradu i igrali mini golf, a otac je cijelo vrijeme bio potpuno miran. Kći je napokon 'poludjela' kada je htio s njom ući u trgovinu sa sladoledima – odbila je ući s njim jer joj je bilo neugodno.

Kako su Scottove fotografije objavljene na blogu njegove supruge, ova simpatična priča je vrlo brzo dospjela u tamošnje medije kojima je rekao kako nije baš siguran da je njegova kći naučila lekciju. 'Ali to nije ni važno. Moja kći će uvijek znati da je njezin tata voli i da se za nju toliko brine da je spreman čak napraviti budalu od sebe', kazao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene