Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarnost Majke prirode

FOTO: Ovaj jarac daje mlijeko iz testisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ako jarac počne davati mlijeko, spremimo se na nevolje', kaže izreka u Rusiji, koja je, barem u svojem prvom dijelu, postala činjenica.

Jarac Sergej pravo je čudo i vjerojatno jedini jarac u svijetu koji daje nemoguće - mlijeko! Zbog ovog nezabilježenog događaja u gradu Gorodetsu smatraju kako ih je zadesilo zlokobno predskazanje. Ipak, Sergej, čini se, nije svjestan nekakve svoje 'paklene misije'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opoziv proizvoda Povlači se jedna vrsta mlijeka: Budite oprezni, sadrži alergen Spašavanje u Španjolskoj južna Španjolska Pomahnitala koza napala planinarke: Žena pala 20 metara u provaliju, druga se onesvijestila

>> Video: Jarac pokušao šarmirati djevojku?!

Ono što se vjerojatno svi pitaju, kako to jarac daje mlijeko? Stvar je zapravo jednostavna jer Sergej ima dvije bradavice na na testisima, kroz koje zapravo daje mlijeko, piše English Russia. U lipnju ove godine, dnevno je mogao dati čašu mlijeka, a sada može u danu dati tri četvrtine čaše.

Inteligentan i sluša zapovijedi

Njegova vlasnica Irina, ima pet koza, a Sergeja je kupila u Nižnjem Novgorodu. On pripada vrsti bezroge koze Zaanim, a Irina tvrdi da je on najinteligentniji jarac kojeg je ikad imala. Prepoznaje svoje ime i reagira na zapovjedi, baš kao što bi to i pas napravio.

Nektar za reportere

Irina je Sergejevo mlijeko bacala sve dok se TV ekipa iz Nižnjeg Novogoroda nije pojavila na njezinom kućnom pragu, kako bi napravila reportažu o čudnovatom jarcu. Kad je novinarka kušala njegovo mlijeko, ushićeno je povikala: 'Predivno!'. Tada niti Irina nije mogla odoljeti te je i sama popila mlijeko i zaključila kako je izvrsno.

Ipak, ispijanje Sergejevog mlijeka nije preraslo u običaj, a osim reportera i vlasnice, nitko dosad još nije kušao čašu mlijeka neobičnog jarca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene