Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno drugačiji smjer

FOTO Ostavila posao u financijama zbog OVOG

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elizabeth Nurse odlučila je ostaviti stari posao i krenuti u potpuno suprotnom smjeru, te se posvetiti onome što uistinu voli.

Elizabeth Nurse odlučila je uzeti dopust od bavljena financijskim računovodstvom i svoju karijeru okrenuti u potpuno drugačijem smjeru - prema jogi, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izbori su sve bliže Političke stranke objavile financije: Nekima je baš dobro išlo Hladna fronta dolazi do Hrvatske Poruke stižu na mobitele Snijeg, olujni vjetar, mećava, zapusi! Civilna zaštita upozorava na veliku promjenu vremena koja stiže noćas

Ova 26-godišnjakinja iz Bostona prije dvije godine je završila tečaj za instruktora joge u trajanju od 200 sati i od tada je sanjala da uroni u taj svijet.

Opa Nole! I vježbanje je lakše u dobrom društvu!

Shvatila je da je, kako vrijeme odmiče, sve posvećenija jogi. Bilo joj je teško usredotočiti se na financije jer je bila toliko strastvena oko onoga što je radila izvan radnog vremena.

Godinu prije napuštanja posla pokrenula je Yogellu, neprofitnu organizaciju koja nudi online satove joge i planira dobrotvorne priredbe.

Osim što se dobro zabavljala, u Yogellu je ulagala ogromnu količnu vremena i energije zbog čega je shvatila da je vrijeme da iza sebe ostavi karijeru u financijama i da se posveti onome što istinski voli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene