Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivano

FOTO Oglas u novinama koji će vas raznježiti, no kada dođete do kraja...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnik jedne društvene mreže nasmijao je sve objavivši fotografiju oglasa objavljenog u novinama davne 1973. godine.

Na društvenoj mreži Reddit, jedan od korisnika objavio je fotografiju oglasa kojeg je, kako kaže, pronašao u starim novinama. Navodno je ovaj srceparajući oglas objavljen u jednim dnevnim novinama i to 1973. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija javio se i vlasnik Bizaran oglas bordela zgrozio javnost! Traže kušača djevojaka, ministrica osudila čin: "Odvratno i nehumano" Slika nije dostupna Novine se ispričale Objavili poziv na Obamino ubojstvo

VIDEO: Putem oglasa se nudio ženama da im radi djecu

Početak oglasa, sve do zadnje rečenice, asocira na slomljeno srce muškarca koji objašnjava koliko mu je žena, koja ga je napustila, zapravo značila. Kako je shvatio što znači živjeti bez nje i koliko mu je život bolniji od kada je nema. No u zadnjoj rečenici događa se totalni preokret.

Evo što piše u oglasu: 'SUE - Od kada si me ostavila, moje srce pati. Kuća je puno mračnija od kad te nema, mračnija no ikad. Nema nikog da razgovara sa mnom tijekom obroka. Onog toplog sjaja koji bi me pozdravljao svaki put kada bi ušao u kuću više nema. Nikad nisam pomišljao da bi život mogao biti ovako prazan. Sad kad znaš koliko me boli taj gubitak, molim te da prekineš moju patnju i vratiš mi televizor. - RICK.'

Svakako se radi o prekidu jedne velike ljubavi, no ne između muškarca i žene, već muškarca i njegovog najboljeg prijatelja - televizora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene