Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije im uspjelo

FOTO: Obojili slonove u pande u nadi da će prestati 'pandanomija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su pande Tajlanđanima postale draže životinje od slonova, čuvari zoološkog vrta pokušali su skrenuti pažnju na zanemarivanje slonova, pa su ih obojali u crno i bijelo da sliče na pande.

Slon je nacionalni simbol Tajlanda, ali zemlja je 'poludjela' za pandama od rođenja ženskog mladučneta u zoološkom vrtu u Bangkoku 'Chiang Mai', prenosi Daily Mail. Tamošnji mediji također su izvijestili da se za pandinu obitelj izgrađuje oko 355.000 dolara vrijedna kuća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 50-godišnje zatočeništvo VIDEO Desetljećima u kavezu: Slon se rasplakao nakon što je pušten na slobodu Slika nije dostupna Provedeno istraživanje Slonovi razlikuju ljude po jeziku i spolu!

Zbog nepotrebne strke, čuvari u zoološkom vrtu odlučili su poduzeti drastične mjere obojavši pet svojih zanemarenih slonova u pande i izveli ih u šetnju gradom. Parada je rezultirala upravo suprotnim, oduševljeni prolaznici izvikali su ime male pande dok su čuvari zoološkog vrta pokušali skrenuti pažnju zemlje na slonove.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene