Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mesarski paketić

FOTO Kupci u šoku: Ovo ih je dočekalo u trgovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna trgovina u Norveškoj pretjerala je sa stvaranjem ugođaja za Halloween. Izazvali su zgražanje javnosti postavljanjem replika odrezanih ljudskih šaka na odjel kostima i ukrasa te su se na kraju ispričali i sporne artikle uklonili.

Roditelji s djecom ostali su šokirani tijekom shoppinga u trgovini Europis u Norveškoj. Kupujući kostime i dekoracije za Halloween zajedno s djecom, jedan ih je artikl doslovce užasnuo. Naime, na policama su se našle i lažne odsječene ljudske šake, zapakirane u mesarske paketiće i pošpricane lažnom krvlju.

Pročitajte i ovo Barentsburg - 3 O jednom se ne govori Ruski grad na europskom otoku zaleđen u vremenu: "Nekada je taj dan bio prijateljski, a sad se događaju čudne stvari, nisam to vidio 25 godina“ Ilustracija Zatražio azil Norveška uhitila Medvedeva: Pokušao je ilegalno prijeći granicu s Rusijom

>> Strašno! Ovo je jedini zabilježeni slučaj u kojem je DUH uzrokovao smrt čovjeka!

Reakcija roditelja bila je žestoka, a Europis, koji ima trgovine diljem Norveške, povlači artikl s polica. 'Nismo željeli izazvati zgražanje i uznemiriti ikoga, osobito ne djecu i odmah povlačimo artikl iz trgovina', rekao je za NRK Knut Spaeren, glasnogovornik tvrtke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene