Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bezobrazni' rover

FOTO Netko u NASA-i se 'crveni' zbog ovog...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Netko u NASA-i ima smisla za humor, iako možda nehotičan te u konačnici i neprimjeren.

Naime, jedan od NASA-inih rovera na Marsu, poslao je fotografiju, na kojoj njegovi tragovi jasno iscrtavaju karikaturu muškog spolovila, no u NASA-i nisu pojasnili o kojem je roveru riječ - Opportunity ili Curiosity.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rado mu skandiraju Javi se, javi se: U momčad doveli igrača koji se preziva 'Jebić' Slika nije dostupna 'Ovo je dokaz' FOTO: NASA-ina fotografija o kojoj pričaju teoretičari zavjere

>> Curiosity pronašao tragove: Mars je nekoć bio pogodan za život!

Otkako je sletio na površinu Marsa u kolovozu prošle godine, Curiosity traga za mogućim znakovima nekadašnjeg života na Marsu i stekao je čitavu vojsku obožavatelja na Twitteru, putem kojeg konstantno šalje poruke (naravno putem operatera u sjedištu NASA-e).

Opportunity je, s druge strane, na Marsu već 9 godina i iako je njegova misija završila, on je i dalje aktivan i na putu prema krateru Endeavour.

No, u jednom od svojih manevara, jedan od ta dva rovera je 'iscrtao' karikaturu muškog spolovila na tlu Marsa, a slika je završila i na internetu. Netko se u NASA-i jamačno 'crveni' zbog ovog propusta, no nećemo to uzeti za zlo. Niti roboti nisu, očito, imuni na ovakve ispadice.

Fotka je stigla baš i u pravi trenutak, kad su korisnici interneta primijetili kako podaci koje šalje rover Curiosity postaju sve manje intrigantni, da ne kažemo dosadniji. Pogledajte priloženu fotografiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene