Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Špijunski avion?

FOTO U zraku snimljen misteriozni zrakoplov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema nekim informacijama, zrakoplov ovih registracijskih oznaka pripada Metropolitanskoj policiji i zapravo je špijunski zrakoplov.

Ovaj misteriozan zrakoplov zabilježila je mobilna aplikacija koja omogućuje korisnicima uvid u zračni prostor. Aplikacija omogućuje pregled neba te se u svakom trenutku može saznati gdje se nalazi koji zrakoplov.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ilustracija On sve opovrgava Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan?

FOTO Misterij na mostu: Skinuli američke zastave, a postavili...

Cesna F406, registracijskih oznaka G-BVJT, kružila nad jugom Londona od 10:00 do 12:30 sati na visini od 3.000 metara, piše Huffington Post.

 

Korisnicima ove aplikacije nametnula su se brojna pitanja, a prema nekim informacijama, zrakoplov ovih registracijskih oznaka pripada Metropolitanskoj policiji i zapravo je špijunski zrakoplov.

Rješen misterij nestanka 50.000 perzijskih vojnika

Ovakve zrakoplove, sigurnosna agencija koristi od 1997. godine, a njihova je glavna zadaća bila ometanje signala.

Od njegovog pojavljivanja na Londonskom nebu do sada, nitko od nadležnih nije se očitovao. Tako će se ovaj let upisati na listu misterija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene