Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran misterij na nebu

FOTO Znate li što bi ovo moglo biti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak oko 13 sati po lokalnom vremenu u australskom gradu Wonthaggi, stanovnica Carol na nebu je uočila nešto neobično, a ubrzo je u gradiću nastala panika.

Iznad gradića 132 kilometra udaljenog od Melbournea, odjednom se nadvila duga, ali samo unutar neobičnog oblaka, piše Mashable.

Pročitajte i ovo Ilustracija aviona kompanije LATAM Let iz noćne more VIDEO Najmanje 50 putnika ozlijeđeno tijekom avionskog leta: Jedna osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu Izvješće Pentagona tvrdi da su opaženi NLO-i obični objekti i fenomeni Ništa od malih zelenih Pentagon o opaženim NLO-ima: "U popularnoj kulturi vlada narativ..."

Jedna stanovnica Wonthaggija prizor je fotografirala i nazvala lokalnu radijsku postaju kako bi ih izvijestila o bizarnom događaju. Kada su za to saznali ostali stanovnici, počela je panika, a društne mreže su zatrpali fotografijama misterija na nebu. Mnogi su pomislili kako se radi o kraju svijeta ili napadu izvanzemaljaca.

VIDEO Jeste li ikad vidjeli nešto slično?

Iako bi se moglo činiti kao prizor NLO-a iz nekog sci-fi filma, zapravo se radi o prirodi. Ova vrsta oblaka zove je 'Fallstreak Hole', piše iO9.

Prepoznati ga možete po treperenju koje je slično kondenzacijskim tragovima aviona. To je stoga što ga uzrokuje sličan fenomen.

Izgled duge je rezultat vodenih kristala u smrzavanju oblaka i reflektiranju svjetla. Smrznuti kristali također su napravili jedan komad oblaka malo težim, zbog čega on izgleda spuštenije od ostatka, odnosno drugih dijelova istog oblaka. To mu daje misteriozan oblik zbog kojeg se lako prepustiti mašti.

 

Aliens.....obviously

A photo posted by Craig (@seventyfour) on

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene